Betalings- en annuleringsvoorwaarden voor particulieren (inschrijfworkshop), groepen en bedrijven

1.  Voor particulieren (inschrijfworkshop)

Wanneer je je hebt opgegeven voor een inschrijfworkshop ontvang je een factuur. Het vereiste bedrag moet uiterlijk drie weken vóór de workshopdatum zijn overgemaakt. Na deze betaling ontvang je een bevestiging per mail dat je mee kunt doen. Wanneer je je korter dan twee weken voor de workshop inschrijft, dient er direct te worden betaald na ontvangst van de factuur.

Mochten er zich onverhoopt twee weken voor de workshop onvoldoende deelnemers hebben ingeschreven, dan zal de workshop niet door kunnen gaan. Deelnemers ontvangen daar direct een mail over en kunnen kiezen of zij hun inschrijvingsgeld terug willen hebben of naar een andere datum willen omboeken. 

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt tot 28 dagen voor de datum van de workshop nog kosteloos annuleren. Dat dient schriftelijk te gebeuren (info@dedropkamer.nl). Annuleer je 4 tot 2 weken voor de workshop dan krijg je 50% van het bedrag terug. Korter dan 2 weken is annulering niet meer mogelijk. Uiteraard is een vervanger van harte welkom! Bovenstaande voorwaarden gelden in alle gevallen, ook bij ziekte of een andere vorm overmacht.

2. Voor groepen (geen bedrijven)

Wanneer je een workshop boekt voor een groep ontvang je een factuur. Na ontvangst van deze factuur is er een betalingstermijn van tien dagen. De betaling is dus altijd voorafgaand aan de datum van de workshop. Na deze betaling ontvang je een bevestiging per mail en is de boeking voor de groep definitief.

Wanneer je je korter dan vier weken voor de af gesproken datum een workshop boekt, dan geldt er een betalingstermijn van vijf dagen na ontvangst van de factuur. Wanneer je je korter dan twee weken voor de workshop inschrijft, dient er direct te worden betaald na ontvangst van de factuur.

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt tot 28 dagen voor de datum van de workshop nog kosteloos annuleren. Dat dient schriftelijk te gebeuren (info@dedropkamer.nl). Annuleer je 4 tot 2 weken voor de workshop dan krijg je 50% van het bedrag terug. Korter dan 2 weken is annulering niet meer mogelijk.

Bovenstaande voorwaarden gelden in alle gevallen, ook bij ziekte of een andere vorm overmacht bij groepsleden. Uiteraard zijn vervangers van harte welkom

3. Voor bedrijven

De voorwaarden van betaling en annulering worden vermeld in de afgesproken offerte.